Ontwikkelingsprogramma’s

//Ontwikkelingsprogramma’s
Ontwikkelingsprogramma’s 2018-05-09T08:44:41+00:00

Mission Matters begeleidt en ontwikkelt organisaties. Wij hebben diverse standaard programma’s en bieden ook maatwerk. We doen dit als onderdeel en/of aanvulling van onze advies projecten en coaching trajecten. Deze programma’s worden in-company aangeboden.

Goed inwerken; van groot zakelijk belang

Een goed ontwikkelprogramma is nodig voor zowel werkgever als werknemer om het afbreukrisico op falen en desinvestering te verkleinen en succes te vergroten, . De #1 driver van succesvol onboarding is het hebben van een mentor, buddy en externe coach die samen met de nieuwe werknemer een gedegen programma afwerken.

Zakelijk communiceren met gevoel

Voelen speelt een rol bij iedere vorm van communicatie. Het lichaam geeft informatie over hoe het met je gaat of hoe het contact is met anderen. Ondersteun de ratio door gevoel, en leer intuïtief weten. De vraag is: hoe ontwikkel je te vertrouwen op wat je voelt? Hoe leer je dat over het voetlicht te brengen in een zakelijke context?

Intervisie in Bedrijf

Intervisie is een manier waarmee de deelnemers elkaar helpen om beter te worden in hun werk. In dit programma leren ze van de vragen die ze krijgen, de ervaringen van anderen en delen ze hun eigen kennis. Het vergroot hun interne netwerk.

7 eigenschappen van effectief leiderschap in 7 workshops

In zijn boek "The 7 habits of effective leadship' beschrijft Stephen R. Covey de gewoontes die wij allemaal zouden moeten ontwikkelen om succesvoller en, vooral, gelukkiger te kunnen leven. In 7 workshops gaan we hiermee aan de slag.

Training Telefonische Acquisitie

Herken je dit? Het is maandagochtend. Er ligt opnieuw een lege agenda voor je neus en deze wil je natuurlijk vullen met opdrachten. Ondanks dat je weet dat het goed komt, blijft het een uitdaging. Wij weten hoe we het bellen voor het maken van afspraken moeten aanpakken.

Management in Ontwikkeling Programma

Executives zijn leidinggevend en ambitieus. Ze hebben een leidinggevende functie als manager of teamleider en willen hierin excelleren, en zich zowel persoonlijk als zakelijk ontwikkelen. Mission Matters leert ze zelfverzekerd en authentiek leiding te geven. Management Development, zo je wilt, maar dan anders.

Training Feedback in Bedrijf

Feedback wordt nogal eens verward met kritiek. Mensen voelen zich aangevallen of ervaren feedback als een teken van falen. Een gemiste kans, want wie feedback ziet als een kans om te leren, bevindt zich dagelijks in een boeiende leeromgeving. Reacties op ons gedrag krijgen we immers voortdurend, verbaal en non-verbaal.

Masterclass Spiritueel Leiderschap

Wat is de bindende factor van bekende spirituele leiders? Dat zijn hun overtuigingen en hun authenticiteit. Spirituele leiders geven leiding vanuit innerlijke kracht. De directeuren en managers willen en kunnen dit ook.

Cultuurmanagement in 3 dagen

Het beïnvloeden van de organisatiecultuur is meer dan haalbaar voor managers die dat willen en kunnen. Langs een kort programma van 3 dagen gaat u cultuur gewoon managen: concreet, doelgericht en aansluitend op de visie en strategie van uw organisatie.

Communicatie ontwikkeling

MBTI training van 2 dagdelen voor effectievere communicatie. Door het herkennen van je persoonlijke communicatiestijlen en door begrip voor de communicatievoorkeuren van anderen verbeter je communicatie.

CONTACT

Welke ontwikkeling wilt u verkennen?

Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen..
CONTACT