Blogs

/Blogs
Blogs 2018-06-18T15:08:53+00:00

Mission Matters publiceert regelmatig over thema’s die wij relevant vinden. Blogs van Mission Matters zijn altijd betrokken, geïnspireerd en pragmatisch. Deze blogs vindt u hieronder terug.

Welke ontwikkeling wilt u verkennen? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen.

Blogs: Minds That Matters

Covey eigenschap 2: Begin met het einde voor ogen. Vergroot jouw waardepropositie.

By | 4 januari 2018|Blogs Coaching, StephenCovey|

1 januari, de dag waarin we persoonlijke voornemens bijzonder serieus nemen. Februari, waarin we vaak al weer vergeten zijn wat we ook al weer wilde. Wat is dat toch? Wellicht het gebrek aan een persoonlijke visie, missie en strategie? Stephen Covey vermoedt dat je dan niet je einde voor ogen hebt. Een blog over de 2e eigenschap van effectieve mensen, over principes van persoonlijk leiderschap. Waarom goede voornemens niet werken en het schrijven van je grafrede wel.

Ben jij een complimentenjunk? Groei van binnen naar buiten

By | 28 maart 2017|StephenCovey|

Een complimentenjunk is afhankelijk van anderen voor zijn of haar welzijn. Een ander nodig hebben om te weten dat je de juiste dingen doet. Oftewel van buiten naar binnen. Stephen Covey geeft een aantal handvatten hoe je van deze afhankelijkheid een grote stap kan maken naar onafhankelijkheid en doorgroeit naar wederzijdse afhankelijkheid. Hoe leer je eigenaar te worden van je eigen doelen? Hoe neem je effectief de leiding in. Een blog over deze 3 groeifases.