Gratis boek TIC bedrijven

/Gratis boek TIC bedrijven
Gratis boek TIC bedrijven 2018-06-08T14:35:14+00:00

Overwegingen voor Test-, Inspectie- en Certificeringsbedrijven

Een gratis boek over TIC bedrijven

Over controleren is al veel geschreven. Vaak wordt dan de interne controle functie van ondernemingen besproken, of het toezicht van de overheid. In dit boek staat de private controlerende organisatie centraal. Ondernemingen die hun geld verdienen met het zo efficiënt mogelijk testen, inspecteren en certificeren. Deze organisaties zijn op zoek naar aanvullende toegevoegde waarde voor hun klanten zonder daarbij hun onafhankelijkheid als controleur te verliezen.

Dit boek uit 2011 geeft overwegingen aan medewerkers van controlerende organisaties, aan de toezichthoudende overheid die steeds meer gaat vertrouwen op ‘derden’, en aan een ieder die regelmatig met externe controles te maken heeft.

Overwegingen voor TIC bedrijven
Gratis download

Gratis download boek

Download gratis het boek 'Overwegingen voor Test-, Inspectie- en Certificeringsbedrijven'.
Gratis download

Interviewverslagen met Captains of Inspection Industry

Wat is visie van de ‘Captains of Inspection Industry’ op de inspectie wereld? Voor het boek interviewden we 31 toonaangevende directeuren, inspecteur-generaals en wetenschappers over hun mening over testen, inspecteren en certificeren in de periode oktober- december 2010. Lees alle interview verslagen.

Blogs over het boek

Tijdens en na de totstandkoming van het boek zijn enkele artikelen geschreven, die niet in het boek zelf zijn opgenomen. Deze zijn hier te lezen.