Coaching

/Coaching
Coaching 2018-08-29T11:23:41+00:00

Professionele Ontwikkeling

Coaching is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Waarom willen mensen zich laten coachen?

  • Om zichzelf beter te begrijpen. Waarom doe ik zoals ik doe?
  • Om hun potentieel beter te benutten. Wat heb ik aan wat ik goed kan?
  • Om hun talent verder te ontwikkelen. Hoe word ik nog beter, in wat ik al goed kan?

Coaching voor ondernemers, directeuren en managers is een vorm van organisatie- en leiderschapsontwikkeling, door een gesprek onder vier ogen. Coaching is persoonlijk maatwerk.

Topsporters hebben een coach

Topsporters hebben een coach om aan de top te komen en te blijven. Ook bij ondernemers, directie en managers is een coach een enorme steun.  Coaching gaat over het benutten van talent, het kennen en accepteren van wie je bent, begrijpen wat je kunt, het vergroten van bewustzijn en autonomie, en het creëren van harmonie. Persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context.

Coaching heeft een positieve invloed op leiderschap, de samenwerking met anderen, en de eigen stijl van werken. Het resultaat van coaching is meer succes, vaak ook met hernieuwde energie, zowel privé als zakelijk.

Heeft u behoefte aan coaching?

We zijn als mensen heel divers. We beginnen bij de aanleiding en de ontwikkelvraag. Soms hoort daar een ander soort coach bij dan vooraf bedacht. Als coach helpen wij u graag met het realiseren van persoonlijke en/of bedrijfsmatige ontwikkelingen. Dit begint met kennismaken.

Als u geïnteresseerd bent, maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. Wat wilt u ontwikkelen?

Bel of mail ons

Welke ontwikkeling wilt u verkennen?

Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen.

Wij coachen ondernemers, directeuren en managers en dit steken we altijd in vanuit onze vier ingrediënten: missie, plezier, leiderschap en actie.

Bel of mail ons